Ζώνες Workspace
Προβολή των συνδεδεμένων περιοχών λογαριασμού με μια συνεκτική, εύκολη στην περιήγηση διάταξη.
Εισάγετε τα στοιχεία σας για να ξεκλειδώσετε τον ασφαλή χώρο εργασίας σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στη كامل σουίτα πόρων συναλλαγής.
Νέος στο Buy Stop Sell Stop; Δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας.
Η πρόσβαση συνδυάζει τις ζώνες του λογαριασμού σας, τις προτιμήσεις και τα δεδομένα workspace σε μια απλουστευμένη πύλη.
Προβολή των συνδεδεμένων περιοχών λογαριασμού με μια συνεκτική, εύκολη στην περιήγηση διάταξη.
Διατηρείτε τις προσωπικές προτιμήσεις workspace οργανωμένες σε ένα μόνο μέρος.
Διατηρείτε σαφείς λεπτομέρειες λογαριασμού και ασφαλείς συνήθειες πρόσβασης σε κάθε συνεδρία.
Το Buy Stop Sell Stop έχει σχεδιαστεί για μια ομαλή και χωρίς προβλήματα εμπειρία. Τα παρακάτω σημεία περιγράφουν τι συμβαίνει μετά την υποβολή της γρήγορης φόρμας σε αυτή τη σελίδα.
Οι επισκέπτες που επιστρέφουν μπορούν να συνεχίσουν ακριβώς από το τελευταίο σημείο. Η πρόοδός σας αποθηκεύεται με ασφάλεια, ώστε να μην χρειάζεται να ξεκινάτε ξανά κάθε φορά.
Μετά τη σύνδεση, το εμφανιζόμενο υλικό αντικατοπτρίζει τα θέματα που επιλέξατε προηγουμένως, προσφέροντας μια εστιασμένη και συναφή εμπειρία.
Οι πιο προηγμένες υπηρεσίες ασφαλείας προστατεύουν τα στοιχεία σας. Τα δεδομένα σας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την παροχή της υπηρεσίας και ποτέ δεν κοινοποιούνται σε άσχετα μέρη.
Ολοκληρώστε τη σύντομη φόρμα σε αυτή τη σελίδα για να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία σας. Μετά την υποβολή, το Buy Stop Sell Stop θα σας καθοδηγήσει στο επόμενο βήμα.
Υποβάλετε ξανά τη φόρμα σε αυτή τη σελίδα χρησιμοποιώντας τη ίδια διεύθυνση email με την αρχική εγγραφή. Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει στην αποκατάσταση της πρόσβασης.
Όχι. Αν ο λογαριασμός σας ήδη υπάρχει, η επάνοδος είναι τόσο απλή όσο η επιβεβαίωση των στοιχείων σας σε αυτή τη σελίδα.
Η πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα είναι δωρεάν. Οποιεσδήποτε χρεώσεις για συγκεκριμένες υπηρεσίες θα ανακοινώνονται ρητά εκ των προτέρων.
Το Buy Stop Sell Stop τηρεί τα σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας και χρησιμοποιεί τα δεδομένα αποκλειστικά για την παροχή της υπηρεσίας. Οι πλήρεις λεπτομέρειες υπάρχουν στην Πολιτική Απορρήτου.
Ναι. Μετά την ενεργοποίηση του λογαριασμού, μπορείτε να ενημερώνετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας οποιαδήποτε στιγμή υποβάλλοντας εκ νέου τη σύντομη φόρμα με τα ενημερωμένα στοιχεία σας.